duminică, 22 aprilie 2012

Leapsa

Publicat de Mojisha la 12:08 0 comentarii
Un mic joc pe care l-am primit de la Mitz...



1.   Scrie 3 lucruri pe care ştii sigur că le vei face maine.
- incep liceul
- mananc
- o sa imi injur profu' de fizica

2.   Scrie 3 dorinţe care nu ţi s-au îndeplinit încă.
- nu pot sa citesc gandurile
- nu am iesit din tara
- un animal de casa

3.    Scrie primul cuvânt care îţi vine in minte.
CONGAAAAAAAAA

4.    Ce auzi în acest moment?
Lou Bega- Mambo No. 5

5.    Dacă ai putea pleca in vacanţă cu orice scriitor/scriitoare, pe cine ai lua cu tine?
Posibil pe J.R.R Tolkien pentru ca mi-a largit imaginatia extrem de mult in urma cu ceva timp.

6.    Care e cea mai ieşită din comun activitate a ta ?
Sunt un otaku.

7.    De cine te-ai speria : stafia lui Michael Jackson sau de Britney Spears tunsă la chelie?
Stafia lui MJ fara nas.

8.    Scrie ceva de încheiere…
Leapsa! Tu esti!

De ce ma ingrozesc si imi este teama.

Publicat de Mojisha la 05:08 0 comentarii

Ei bine am ramas putin socata in ultima vreme. De ceva timp, prietena mea Mitz primeste comment-uri la tutorialele sale in care se afla diferite cereri de la fetite sa se aboneze la canalul lor. Asta pe youtube.

Nimic grav pana acum….Eu zic ca este…Au ajuns niste pustoaice de cel mult 12 ani sa se creada meicap guru pe internet, sa isi faca channel-uri pe Youtube, sa arate cat de bine stiu ele sa se macheze cu fardurile lui mamica. Pardon, colectia lor de machiaje.

M-AM SATURAT! Fetele de 11-12 ani ar trebui sa stea cuminti si sa se uite la desene, sa iasa afara sa se joace si sa invete pentru scoala. Nu sa devina mari meicap guru pe net(am scris aiurea intentionat “meicap”)
Nu mai stiu ce sa cred…Si eu ma dadeam cu putin fard roz pe ochi…Sau unul mov, ma uitam in oglinda…dar atat! Sa ma machez mai atent am ineput de pe la 15 ani. Si nici atunci cu tone…Parerea mea este ca influenta vedetelor si idolilor promovati in reviste a afectat generatiile urmatoare..Copiii nu stiu ca daca aplici produsele incorect si nu le indepartezi tenul imbatraneste prematur, daca folosesc machiaj nu o sa ajunga ca Demi Lovato sau nu stiu ce aiurita de la Disney sau ca daca adopta un stil mai excentric nu o sa fie adorate ca Lady Gaga, ci marginalizate.

Sfatul meu pentru astfel de fete: Traiti-va copilaria, nu va mai luati dupa tv sau reviste pentru ca o sa va stricati si o sa ajungeti sa ne speriati pe noi, generatiile mai mari. Unii dintre noi deja se intreaba ce o sa se intample cu copiii de azi.

Campania Zorilestore

Publicat de Mojisha la 02:59 0 comentarii
Dupa cum multe persoane stiu ZorileStore ofera bloggerilor papucei sa testeze. Acestia vor scrie un mic review in care vor comenta calitatea lor si vor adauga cateva pareri personale. Am ales sa "ma bag" si eu in acest mic concurs si sa imi iau si eu o pereche, mai ales ca vine la fix. Chiar aveam nevoie de o pereche de papuci si ma gandeam de unde sa fac rost. Multi bloggeri au spus ca cei care au organizat totul sunt de incredere, iar papucii sunt de calitate. Desigur magazinul ofera si alte surprize si au produse frumoase.


Eu mi-am ales un model de la Puma, pantofii sport fiind predominanti in garderoba mea. Sper sa ajunga la mine si sa nu ma dezamageasca. O sa revin cu detalii si review-ul mai incolo.


Daca doriti si voi o pereche de papuci "moca" intrati pe  www.zorilestore.ro  si intrati in campanie.

marți, 17 aprilie 2012

Produse cosmetice E.L.F. - Mic review

Publicat de Mojisha la 12:25 3 comentarii
Tocmai am primit astazi comanda de la E.L.F. Nu ma asteptam sa vina asa de repede, dat fiind ca am pus-o miercuri sau joi si a fost si Pastele.

Cei de la E.L.F. m-au surprins placut, mai ales ca nu am mai comandat de ceva vreme de la ei si chiar imi era dor de produsele lor...Terminate de ceva vreme. Reduceri+ rapiditate= m-am reindragostit de ei.
 
Mi-am comandat un ruj si un gloss din gama Essentials care imi plac mult.. Rujul este in nuanta Voodoo si hidrateaza foarte bine, are efect de volum. O culoare frumoasa de care sunt extrem de incantata. Gloss-ul este in nuanta Nude Pink. Hidrateaza buzele, are efect de volum si este racoritor fara a "pisca" buzele...este absolut delicios.

Eyelinerul gel este din gama Studio. In general nu folosesc eyelinere pentru ca (si acum radeti...nu ma supar...) imi tremura mana si fac linii destul de aiurite. Am zis totusi sa imi incerc norocul mai ales ca prin antrenament o sa capat eu siguranta... Odata si odata. Pensula este buna si am facut linii frumoase, drepte. Un cateye de invidiat as zice :D 

Acum sunt destul de pozitiva si incantata de produse mai ales ca au venit repede. Poate mai tarziu cand mai fac review-uri o sa devin putin mai exigenta. Au fost produse si care nu m-au incantat si au ajuns la gunoi. Acum sper sa revin mai des cu posturi mai ales ca maine sau poimaine cel tarziu imi repar si PC-ul si o sa continui cu review-urile, mai ales ca sunt in perioada in care cumpar destul de multe produse.
In comment-uri v-as ruga sa si imi faceti propuneri de posturi sau review-uri...Incerc sa onorez cat mai multe cereri :).

duminică, 15 aprilie 2012

Genele false

Publicat de Mojisha la 06:33 3 comentarii
In ultimii ani au aparut de toate felurile: de zi, de seara, dramatice, fantasy, etc etc etc
Dar totusi... Sunt chiar atat de necesare?



Eu, personal, nu am folosit niciodata si nici nu le-am considerat o necesitate dat fiind ca am fost inzestrata de la mama natura cu niste gene decente. Nu zic ca nu as fi de acord cu ele, poate unele persoane nu au cum sa nu le foloseasca, poate unele au genele extrem de rare- de-asta s-au si inventat in primul rand.(cred)
Totusi- este absolut necesar sa folosim gene false chiar si la cel mai mic eveniment- la cea mai mica iesire in club sau intalnire?



Genele false au fost folosite prima oara la turnarea filmului "Intolerance" de catre actrita Seena Owen, deoarece regizorul a vrut ca ea sa aibe gene care "sa ii atinga usor obrajii, sa ii faca ochii sa straluceasca mai mult decat viata insasi"- deci pentru un eveniment destul de formal- nu se poate spune ca actrita le-a purtat tot timpul dupa.



In ultima vreme acestea au plecat de unde le era locul- platourile de filmare si cele de photoshooting si au ajuns pe ochii elevelor de liceu, chiar din licee cu renume, pe cei ai fetelor care nu mai concep un machiaj complet fara gene false.



Concluzia mea ar fi ca genele false pot fi inestetice la un moment dat, utilizarea lor ar trebui sa se faca doar in cazuri absolut necesare.

marți, 10 aprilie 2012

Parul scurt- Poate fi feminin?

Publicat de Mojisha la 04:37 1 comentarii
Nu va sta parul in niciun fel? E greu de aranjat si daca il buclati sau il indreptati se strica repede? Ati incercat toate solutiile si nu mai stiti ce sa faceti? Ei bine...Tunde-ti-va!

Multe persoane ma intreaba de ce m-am tuns si de ce prefer parul scurt. Multi sunt dezamagiti de alegerea mea.... Dar parul meu este dificil de intretinut si cum eu sunt si adepta a lucrurilor cat mai simple...Am ales cea mai rapida cale - M-am tuns scurt.



Desigur multe fete evita sa se tunda scurt pentru ca li se pare baietesc. Multi au conceptia aceasta si nu vor sa si-o scoata din cap. Desi poti fi si feminina si draguta cu par scurt -Iata cateva sfaturi:

1. Folositi bentite sau clame. Acestea pot adauga un element feminin, funditele mici fiind chiar indicate... Bulinele sau modelele vintage de asemenea se potrivesc chiar foarte bine. Nu uitati de esarfe si rochite vaporoase, asortate cu o coafura atent creata va va arata feminine.



2. Si tepii pot fi de efect, acestea totusi nefiind indicate la o tinuta care pune accent pe feminism absolut. Il puteti aranja si astfel incat sa obtineti un aspect mai rebel,mai ciufulit. Si acesta in amestec cu o tinuta potrivita va poate arata extrem de feminine.



3. Aranjati-l astfel incat sa nu existe fire rebele sau suvite. Acestea sunt mult mai vizibile si se poate intampla ca anumite suvite sa stea ridicate daca nu il aranjati inainte de a fi uscat. NU VA CULCATI CU PARUL UD ! Este cea mai mare greseala… Va puteti trezi cu un model destul de dubios in cap si acele fire care stau aiurea nu mai pot fi cumintite.



Concluzia mea este ca parul scurt nu este neaparat de baieti. Sunt multe vedete care il poarta astfel ( Emma Watson, Halle Berry, Pink etc) si arata extrem de bine.

Va invit la o dezbatere pe aceasta tema in comentarii- as vrea sa va aflu parerea voastra despre parul scurt la fete si puteti adauga de asemenea sfaturi.

 

Mojisha Blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting