luni, 27 februarie 2012

Review demachiante

Publicat de Mojisha la 03:17 0 comentarii

Voi face un review la 4 demachiante pe care le folosesc acum..Unele le-am primit, altele le-am cumparat la nevoie… Cert este ca acum am mai multe si le pot testa si compara.

Incep cu cel mai cunoscut si iubit(cred) demachiant romanesc-
Laptisorul Doina de la Farmec.

Ce spun ei : Este un produs care se adresează tuturor tipurilor de ten, fiind recomandat atât pentru etapa de demachiere, cât şi pentru etapa de nutrire.
Prezintă o formulare clasică şi de succes, prin compoziţia sa bogată în vitaminele A şi F, produsul vitaminizează, revitalizează şi protejează pielea. Datorită proprietăţilor sale, Laptele Doina este un produs care are nu mai puţin de 12 utilizări diferite. Astfel, laptele Doina poate fi utilizat pentru curăţarea, hidratarea şi vitaminizarea tenului, calmarea pielii iritate după plajă, potenţarea bronzului, realizarea măştilor nutritive - în combinaţie cu diferite fructe, hidratarea pielii uscate, hidratarea pielii sensibile a copiilor, dar şi pentru întreţinerea corporală.

Ce spun eu : Intr-adevar imi place ca poate fi folosit in mai multe forme... Mai ales vara de obicei il folosesc pentru a calma arsurile solare si este extrem de eficient folosit astfel. Hidrateaza pielea care se simte bine dupa aceea. Totusi cand il folosesc la demachiere… Face tenul sa para cam gras si imi irita ochii (am ochii sensibili datorita problemelor din trecut). In schimb imi hidrateaza tenul si curata eficient fata, putand fi folosit pe toate tipurile de ten. Textura putin groasa ajuta la economie- nu trebuie folosit mult produs pentru a indeparta machiajul, poate doar la rimel, deoarece acesta se indeparteaza cam greu. In mare ii dau un 8/10 - eficient, dar cam ustura ochii dupa ce il folosesc - aici poate sa difere de la caz la caz - cunosc paresoane care nu au aceste probleme. Raportul calitate-pret este excelent costand doar in jur de 7.5 lei.



Elmiplant Bioten Lapte Demachiant


Ce spun ei :
Actiune: Curata eficient si improspateaza tenul normal/mixt fara sa-l usuce.  Indeparteaza delicat machiajul si impuritatile acumulate pe parcursul zilei, permitand epidermei sa respire.
Mierea, un agent nutritiv natural, contribuie la mentinerea echilibrului optim de hidratare al pielii, iar Cimbrisorul are actiune antiseptica, protejand pielea impotriva agresiunilor din mediu. Astfel, tenul tau este curatat si hidratat, lasand o senzatie placuta de improspatare.

Ce spun eu : Hidrateaza, da. Curata eficient- nu prea… Cel putin fardurile de pleoape nu sunt indepartate cum trebui si trebuie folosit mai mult produs pentru a curata tenul,nu ochii. In schimb o hraneste bine si se schimba aspectul lui, il hraneste fara a-l ingrasa, astfel nu este nevoie sa mai folosim o crema hidratanta dupa. Il recomand celor cu ten mixt. Nu irita ochii cum este laptisorul Doina si hraneste bine pielea. Recunosc, de curatat nu curata prea bine ochii si trebuie sa imi iau un demachiant pentru ochi separat. Avantaj : Nu contine parabeni ! Pretul este in jur de 10 lei -depinde de la loc la loc, l-am gasit si cu 8 lei odata. Nota pe care o acord este de 8.5- Totusi este mai bun decat Doina.



Regal Lotiune demachianta cu extract de magnolie-se gaseste la firma Lady’s

Ce spun ei : Loţiune demachiantă
· Pe bază de D pantenol, bisabolol şi extract de magnolie

Ce spun eu : Meh…nu spun ei prea multe dar va zic eu : Este cel mai prost demachiant pe care l-am folosit vreodata ! In primul rand miroase oribil. Daca ziceam ca ochii nu sunt curatati bine de demachiantele mentionate mai sus, acesta nu indeparteaza mai nimic. O pierdere de bani, nu i-am gasit niciun avantaj pana acum. Pretul este de 9 lei. Sunt obisnuita cu produsele mai ieftine dar eficiente- aici pot spune ca de aceiasi bani puteam sa ma duc sa imi iau cateva creioane colorate de ochi-  chiar aveam nevoie- acest produs nu este bun de nimic. Nu il recomand. Nota 2/10.



Apa demachianta PurBleuet de la Yves Rocher

Ce spun ei : Îndepărtați orice urmă de machiaj dintr-un singur gest!
Apa demachiantă pentru ten și ochi :
-Elimină machiajul și impuritățile din zona tenului și ochilor
- Formula sa delicată, sub formă de gel calmează și revigorează instantaneu
- Se adaptează ochilor sensibili
- Nu se clătește.
Avantaj : formula sa delicată, sub formă de gel, care demachiază cu delicatețe.

Ce spun eu : Mereu am apreciat pozitiv produsele de la Yves Rocher. Sunt indragostita de aceasta firma ! Produsele de o calitate superioara isi merita toata aprecierea si toti banii nostri. Indeparteaza aproape instantaneu toate impuritatile si curata tenul extrem de eficient. Are un efect racoritor, revigorant. Textura este interesanta si nu irita nici tenul, nici ochii. Nu ma chinui cu rimelul cum ma chinuiam cu celelalte demachiante. Eficienta pentru toate tipurile de ten, pentru persoanele cu ochi sensibili. Nu contine parabeni. Pretul este excellent in raport cu calitatea : in jur de 22 lei. Nota :10/10


duminică, 12 februarie 2012

Castigatoarea concursului de Valentine's

Publicat de Mojisha la 09:27 1 comentarii
Castigatoarea concursului este Lupu Georgiana ! Ea a realizat un look foarte frumos pentru Valentine's , ceva foarte romantic si simplu , dar foarte ingrjit si dragut .Ne-a placut ca ai facut si unghiile in ton cu tema concursului :) 

Toate fetele care au participat au trimis niste look-uri foarte frumoase si promit ca vom mai face concursuri poate cu un regulament mai simplu.

Felicitari castigatoarei si asteptam datele de contact.

 


miercuri, 8 februarie 2012

Oboseala

Publicat de Mojisha la 08:38 0 comentarii
Multi o resimtim si uneori ne intrebam de ce. Va voi da cateva sfaturi astfel incat sa o puteti combate eficient si cateva cauze ale oboselii.

Oboseala nu vine numai din lipsa de somn- desi aceasta este una din cauzele  principale.  Un aport insuficient de lichide, consumul unor alimente bogate in grasimi, mesele mereu la ore diferite, stresul si lipsa exercitiilor fizice sunt de asemenea cauze ale oboselii.



Alegerea unui regim alimentar echilibrat, o atitudine corecta fata de nutritie, consumul a doi litri de lichide pe zi, somn suficient (un adult are nevoie de 6-8 ore de somn) si activitate fizica (plimbari, inot etc.) vor ajuta la combaterea eficienta a oboselii.

Un studiu recent arata ca oamenii care consuma mai putin de trei cesti de cafea pe zi se pot concentra mai usor decat cei care consuma mai mult de patru cesti pe zi. In plus, cofeina in exces poate fi cauza problemelor cu somnul- de aici si oboseala.




Si acum iata cateva alimente si cateva sfaturi pentru a preintampina simptomele oboselii cronice :


Ceaiul verde - este un pretios antioxidant, un excelent energizant pentru ca improspateaza organismul si distruge radicalii liberi, responsabili cu imbatranirea prematura.
Scortisoara - este un adevarat energizant, un tonic general si un bun remediu pentru circulatia sanguina.
Cerealele sunt o sursă bogată de vitamina B, care este extrem de benefice organismului obosit.
Fructele si legumele(mai ales citricele si legumele verzi)
Şi alimentele care au apă, cum ar fi iaurtul, broccoli, morcovii, pepenele verde, portocalele sau grape fruitul, sunt foarte utile.




Uleiurile esentiale de cedru sau pin de folos in tratarea oboselii cronice pot fi folosite la masaje, bai sau aromaterapie ( Mai multe despre uleiurile esentiale : http://camarutacudetoate.blogspot.com/2012/01/beneficiile-uleiurilor-esentiale.html )
In timpul liber sunt recomandate plimbari in aer liber sau exercitii usoare - Faceti cat mai multa miscare !
Ceaiurile din plante ca: musetel, conuri de hamei, pelin, roinita, maghiran, talpa gistii, tei, valeriana, sunatoare, tataneasa, nalba mare sunt de asemenea recomandate.

sâmbătă, 4 februarie 2012

Cate ceva despre sprancene

Publicat de Mojisha la 07:51 1 comentarii
Sprancenele - Uneori cea mai neglijata parte a fetei. Totusi ar trebui sa stiti ca nu ar trebui sa fie asa. Sprancenele frumos pensate si aranjate pot ajuta la definirea expresiei fetei,  formei ochilor, echilibreaza si armonizeaza fata si sunt piesa de rezistenta a unui machiaj
reusit.

Astazi va voi zice cate ceva de ingrijirea lor.

-Lungimea ideala a unei sprancene frumoase este data de linia imaginara care pleaca in linie verticala de la baza nasului si alta care porneste in unghi, intersectandu-se cu prima.
-Se stie ca prin tunderea varfurilor sprancenelor acestea devin mai dese. Rolul tunderii varfurilor este acela de a regenera firele de par, indepartand in acelasi timp varfurile tocite sau decolorate de soare. Totusi, pentru a evita toate acestea, sprancenele trebuie sa fie pieptanate orientand varfurile in sus, dupa care sa fie taiate simetric.



- Pensate corespunzator, sprancenele prezinta marele avantaj de a corecta si forma ochilor. Astfel, daca vreti corectarea ochilor apropiati, sprancenele ar trebui sa fie pensate indeosebi la baza, iar daca doriti obtinerea unui efect de ridicare a pleoapelor cazute, sprancenele vor fi pensate mai ales spre coada ochiului. In acest fel, arcada va parea mai mare decat este in realitate.

-Nu va pensati in acceasi forma cu ochelarii, deoarece exista riscul de a se confunda. Aceasta regula trebuie urmarita si atunci cand alegeti ramele ochelarilor care nu trebuie sa fie in aceeasi nuanta cu sprancenele. La fel ca si ochelarii, sprancenele dau forma fetei asa ca trebuie sa aveti grija daca purtati ochelari sa le ingrijiti putin mai mult decat persoanele fara.

-Sprancenele pensate mult prea subtire imbatranesc fata, nu o fac mult mai frumoasa cu cred unele persoane. Dar si cele mult prea groase nu ajuta deloc, deoarece dau un aspect neingrijit fetei.



Creionul de ochi este un accesoriu important in trusa de machiaj, dar si daca il folositi excesiv veti da un aspect plastic al fetei. Au aparut pe piata si diferite truse pentru sprancene, pe baza de pudra si/sau ceara, sabloane pe care le puteti folosi.



Astfel, nu uitati, fetelor ! Sprancenele bine ingrijite finiseaza si definesc un machiaj perfect.
 

Mojisha Blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting